Gastenboek

42 berichten op 9 pagina's
Hugo en Ria Wendt
25-07-21 22:30:14
Ja daar ben ik dan Joop. ivm een ongeval met kleinzoon en de spoed dat we naar huis moesten is mijn review even in het vergeethoekje terecht gekomen. maar belofte maakt schuld natuurlijk. Ja graag wil ik hier kwijt dat jullie 1 van de leukste en meest vriendelijke camperplaats hebben die we kennen. Fietsen , wandelen, zwemmen het kan allemaal in de omgeving.
Het meest verbaasde mij dat jullie het vertrouwen in de camperaars hoog in het vaandel hebben staan. Een lief klein winkeltje waar heel veel te koop is en je zonder probleem een BBQ kunt organiseren omdat je het vlees en vele toebehoren in het winkeltje kunt vinden.
Zelf opschrijven en later betalen bij het vertrek , ik neem mijn petje af,
Jullie liefde voor het geheel , zo ook van je vrouw natuurlijk zijn heerlijk om mee te mogen maken. De aandacht en de boodschappen die je vrouw dagelijks doet om de voorraad op niveau te houden, zijn hartverwarmend.
De vriendelijkheid die je had bij het proberen op te lossen van mijn verdwenen satellieten was prachtig .
Nogmaals bedank voor al de vriendelijkheid die we bij jullie mochten beleven. Ja we komen zeker terug.
Ook om de oude verhalen uit die rotste stad Amsterdam weer op te halen.

Hugo en Ria Wendt

VW-T3-Ninja
11-03-21 13:51:32
1-3-2021
"prima plaats, vriendelijke eigenaren. alles is aanwezig wanneer je eigen sanitair hebt, je kunt zelfs gebruik maken van de zon verwarmde buitendouche. (mits het zonnetje schijnt uiteraard). "
EmEsEsBe
11-03-21 13:46:57
24-2-2021
"Zo hoort volgens ons een camperplaats te zijn; een vriendelijke beheerder, een veilige slaapplaats, stroom en water, lozen en....geen vaste aankomst-en vertrektijd. Sanitair hebben we zelf en anders wordt het zo gauw een camping. Winkeltje is super als iets vergeten bent. Heerlijk gewandeld en gefietst. Als we in de buurt zijn komen we graag weer langs !"
Trudie en Frits De Reuver
07-03-21 19:24:36
6 en 7 maart bij u geweest. Zo hoort een camperplaats te zijn!!! Zo heerlijk kunnen ontspannen. Dank voor de vriendelijke ontvangst.
Ook onze honden hadden het naar de zin. Zo heerlijk kunnen wandelen
Wij komen zeker een keer weer
Toplocatie
Paul De Cock
19-11-19 17:14:25
Aangekomen 17/11 en vertrokken 20/11/19
Hebben deze camperplek uitgekozen om een bezoek te brengen aan kennissen in Marknesse, en dit op doorreis naar kennissen in Wommels Friesland. Een leuke tussenstop, autosnelweg is hoorbaar maar zijn andere dingen gewend, ga maar eens op de camperplek in Antwerpen staan tussen al die in de buurt liggende autosnelweg, dat is andere koek. Hebben hier genoten van de rust en het slechte weer met veel regen, maar op de voorlaatste dag kwam de zon erdoor en hebben wij een mooie wandeling kunnen maken rond het natuurreservaat. Prachtig om te wandelen en dit met onze hond.
Tonen: 5  10   20

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info